Online kaartverkoop

De online kaartverkoop voor de voorstelling 'Willem van Oranje' verloopt momenteel via de site van Museum Elburg omdat wij een technisch probleem hebben met Mollie, die het digitale betaalverkeer regelt. Als u op deze link klikt, verlaat u deze website en komt u in de webshop van Museum Elburg. Daar kunt u de kaarten bestellen. De online kaartverkoop voor kaarten voor vrijdag 30 september is inmiddels gesloten. Er zijn nog slecht een paar kaartjes beschikbaar aan de balie van Museum Elburg / VVV Elburg.
De online verkoop voor kaarten voor zaterdag 1 oktober sluit vrijdagmiddag om 16.00 uur. Vergeet niet uw uitgeprinte toegangsbewijs mee te nemen of uw bevestiging per mail op uw telefoon te laten zien!

 

Als u naar beneden scrolt komt u u bij het overzicht van de kaarten terecht. Op deze site kunt u dus niet bestellen. Bekijkt u vooral ook de arrangementen als u zin hebt in een bijzondere en complete avond uit, inclusief drankje en/of maaltijd - of zelfs een koetsentocht! Arrangementen konden geboekt worden tot uiterlijk dinsdag 27 september 23.59 uur.

 

Kaarten aan de balie van Museum/VVV Elburg zijn vanaf dinsdag 6 september te koop van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 - 17.00 uur.


KAARTVERKOOP

Openluchtvoorstelling 'Willem van Oranje'

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober zal de voorstelling 'Willem van Oranje' opgevoerd gaan worden in de Kloostertuin van Museum Elburg. De voorstelling zal om 20:00 uur starten en vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom in de Kloostertuin die te bereiken is via de Zuiderwalstraat.

 

Entreekaarten voor de avondvoorstelling 'Willem van Oranje' in de voorverkoop zijn € 15,00 p.p. en aan de deur € 17,50 p.p. Voor de jeugd t/m 12 jaar zijn de kaarten in de voorverkoop € 10,00 p.p. en aan de deur € 12,50 p.p. 

 

Wij raden u aan om warme kleding aan te trekken en een kleedje of een dekentje mee te nemen. Daarnaast kan het prettig zijn om een klein kussen mee te nemen.
Onze hoop is dat het mooi weer blijft, want er zijn helaas geen uitwijkmogelijkheden. Bij slechte weersomstandigheden wordt de voorstelling helaas geannuleerd. Als er alleen af en toe een spatje regen valt, gaat de voorstelling door. We hebben daarvoor bij de gelegenheid passende oranje poncho's gekocht. Deze poncho's huurt u bij ons voor € 0.50 cent. Na de voorstelling levert u de poncho weer bij ons in. Zit de poncho nog ongebruikt in de verpakking? Dan krijgt u uw € 0.50 weer terug.


Kaarten VRIJDAG 30 SEPTEMBER

Entreekaart volwassene - VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2022

€ 17,50

€ 15,00

  • boeken via https://www.museumelburg.nl/kaartverkoop/

Entreekaart jeugd t/m 12 jaar - VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2022

€ 12,50

€ 10,00

  • boeken via https://www.museumelburg.nl/kaartverkoop/

Kaarten ZATERDAG 1 OKTOBER

Entreekaart volwassene - ZATERDAG 1 OKTOBER 2022

€ 17,50

€ 15,00

  • boeken via https://www.museumelburg.nl/kaartverkoop/

Entreekaart jeugd t/m 12 jaar - ZATERDAG 1 OKTOBER 2022

€ 12,50

€ 10,00

  • boeken via https://www.museumelburg.nl/kaartverkoop/

Arrangementen

De arrangementen zijn niet meer te boeken, dit kon tot dinsdag 27 september 23.59 uur.